Θεοδωράκης "Ο Τσίπρας έλεγε ψέμματα για το ασφαλιστικό"

Ο πρόεδρος του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε μετά τη σύσκεψη πως τις όποιες προτάσεις για το ασφαλιστικό το κόμμα του θα τις κάνει στη Βουλή και επέρριψε ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως έλεγε ψέματα για τις συντάξεις και το ασφαλιστικό.
«Το ασφαλιστικό θα το λύσει η Βουλή. Δεν είναι λύση να δημιουργούμε υποεπιτροπές» ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού και αποκάλυψε πως μέσα στη σύσκεψη είπε στον Αλ.Τσίπρα ότι η ευθύνη του είναι τεράστια γιατί ακόμα και στις τελευταίες εκλογές έλεγε ψέμματα και για το ασφαλιστικό.
«Είπα στον κ. Τσίπρα ότι η ευθύνη του είναι τεράστια, διότι ακόμη και πριν από τις τελευταίες εκλογές έλεγε ψέματα και για το ασφαλιστικό, μιλώντας για ένα παράλληλο πρόγραμμα και υποσχόμενος μαγικές λύσεις σε όλα τα μέτωπα. Επισήμανα στον Αλέξη Τσίπρα ότι ο δρόμος που τραβάει είναι λάθος και ότι τα προβλήματα της κοινωνίας δεν τα λύνει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών αλλά οι κυβερνήσεις με προτάσεις και ανθρώπους. Φαίνεται ότι το σύμπλεγμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν διαθέτει προτάσεις και κατάλληλους ανθρώπους»
Για το προσφυγικό είπε ότι επισήμανε τις ευθύνες της Ελλάδας για το προσφυγικό «εξαιτίας της ανευθυνότητας των υπουργών που έλεγαν ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι».
Ξεκαθάρισε τέλος πως «το Ποτάμι δεν προτίθεται να συμμετέχει σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ως τρίτος πολος.
Στην πρόταση Λεβέντη περί οικουμενικής ανέφερε η  οικουμενική δεν είναι λύση γιατί είναι λύση του ελάχιστου κοινού παρανομαστή.
«Η χώρα θέλει κυβέρνηση Εθνικής Ελλάδος με μεγάλη πλειοψηφία για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα» ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου