Ελευθερία, "Ούτε Μνημόνιο Ούτε Αντιμνημόνιο," "Ούτε Δραχμή Ούτε Ευρώ"

Η σημερινή Ελλάδα είναι μια χώρα κατακερματισμένη, φτωχοποιημένη, ανύπαρκτη πολιτικά και πολιτισμικά. Το τελευταίο όραμα στη χώρα είναι αυτό που μας επέβαλαν πριν έξι χρόνια με τον οικονομικό όρο Λιτότητα και με την υπογραφή μας το κάναμε δεκτό ως Μνημόνιο. Οι πολίτες της, αναλώνονται στο εάν θα είναι «Μνημονιακοί» ή «Αντιμνημονιακοί». Ταμπέλες δύο όψεων που χρησιμοποιούνται, ανάλογα από τα κόμματα εξουσίας και από τους οπαδούς τους, για την εξυπηρέτηση των προσωπικών τους συμφερόντων. Έως τώρα κάθε φορά που είναι στην Κυβέρνηση είναι με το Μνημόνιο και κάθε φορά που είναι στην Αντιπολίτευση είναι με το Αντιμνημόνιο. Όλοι μας έχουμε την πίστη ή νομίζουμε, ότι η οικονομική κρίση ότι είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχουμε ως Έλληνες και έως Κράτος.
Με μοναδικό όραμα το Μνημόνιο ή το Αντιμνημόνιο, κυβερνάτε η Χώρα από διάφορους πολιτικούς αριβίστες, παλαιοκομματικούς  με μεγάλη αμετροέπεια. Διεκδικούν να τους διορίσουν υπεύθυνούς για την διαχείριση της εξουσίας από τα ξένα προς την χώρα συμφέροντα και προσπαθούν να διατηρηθούν δημιουργώντας ψεύτικα αφηγήματα και διλλήματα στον λαό του τύπου «Ευρώ ή δραχμή», «Μνημονιακοί ή Αντιμνημονιακοί». Πολιτικοί που θεωρούν τον εαυτό τους «αξιοπρεπή» και «έντιμό», που την μια χρονική στιγμή λένε άλλα και την άλλη πράττουν τα εντελώς αντίθετα. Πολιτικοί που αναζητάνε οικονομική παρέμβαση με υπέρογκά τοκογλυφικά δάνεια, από ξένα συμφέροντα προς το Έθνος, υποθηκεύοντας την Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία της Πατρίδας και τις Μελλοντικές Γενιές των Ελλήνων. Πολιτικοί που κατάργησαν αυθαίρετα την ξεκάθαρη εντολή της λαϊκής βούλησης (δημοκρατία) μέσω του δημοψηφίσματος, ήταν για αυτούς μια παρερμηνεία του ερωτήματος ως προς την απάντηση. Πολιτικοί που βλέπουν να γεμίζει η χώρα ανεξέλεγκτα, από μετανάστες απειλώντας την δημόσια υγεία, την εσωτερική και εξωτερική μας ασφάλεια, την πληθυσμιακή ομοιογένεια και τον τουρισμό. Πολιτικοί που ευτελίζουν την παιδεία καταργώντας την εθνική κουλτούρα και την αξιοκρατία, ξεθεμελιώνοντας το ελληνικό πνεύμα και τον πολιτισμό μας.
Απονεύρωσαν την Χώρα και τον λαό της. Δεν υπάρχει σαφής προσανατολισμός και κανένα σημείο ανάκαμψης σε κανένα πεδίο. Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι, δεν υπάρχει ελπίδα. Η Χώρα έγινε έρμαιο στις διαθέσεις των διάφορων τυχάρπαστων που βρήκαν ελεύθερο δρόμο για να την λεηλατήσουν. Ο λαός είναι μόνος του και αβοήθητός, δέχεται ένα ιδιότυπό πόλεμο. Ένα πόλεμο που τον εχθρό, μόλις και τον διακρίνει. Τώρα οι αποφάσεις του πρέπει να έχουν γνώμονα το κοινό συμφέρων της πατρίδας και το μέλλων των επόμενων γενεών των Ελλήνων.  Πρέπει να αντισταθεί στην κλοπή της εθνικής του ταυτότητας και να είναι απέναντι σε όλες τις δυνάμεις εκ τον έσω ή εκ των έξω που τον απειλούν. Κανένας λαός και κανένας πολιτισμός δεν καταστράφηκε μόνο και μόνο επειδή ήταν φτωχός, όπως και κανένας λαός δεν μεγαλούργησε μόνο και μόνο επειδή διέθετε μεγάλες οικονομικές δυνατότητες. Δεν υπάρχου διλλήματα για τους Έλληνες, υψώνουμε ανάστημα και αγωνιζόμαστε για να είμαστε ελεύθεροι και όχι  δούλοι. Αυτό είναι το Ελληνικό Πνεύμα που δεν έχουν και δε θα έχουν ποτέ οι Εχθροί μας. Την Ελευθερία !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου