ΝΔ: Στην τελική ευθεία για τις εκλογές

Με συνεντεύξεις τους στα ΜΜΕ κορυφώνουν τον προεκλογικό τους αγώνα οι υποψήφιοι στη ΝΔ. Πυρετώδεις οι εργασίες προκειμένου όλα να είναι έτοιμα στις 20 Δεκεμβρίου.
Κρατώντας χαμηλούς τόνους και επικεντρώνοντας την κριτική τους απέναντι στον πρωθυπουργό και τις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση, οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ μπαίνουν στην τελική ευθεία του προεκλογικού τους αγώνα.
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης υποστήριξε πως ουδέποτε μίλησε για συγκυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα καθώς από την πρώτη στιγμή είχε πει πως δεν πρόκειται να συμφωνήσει η ΝΔ με την φορολόγηση των αγροτών και τις περικοπές στις συντάξεις. «Ο πρωθυπουργός βρίσκεται πάλι σε ώρα μηδέν και δυστυχώς δεν υπάρχει πάλι σταθερότητα δυο μήνες μόλις μετά τις εκλογές» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του «Άλφα».
Ιδιαιτέρως σκληρός απέναντι στον πρωθυπουργό ήταν και ο Απόστολος Τζιτζικώστας: «Ο κ. Τσίπρας δεν ζητά συναίνεση, ζητά συνενοχή» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε μιλώντας στο «Ε», «Δεν μπορούμε να στηρίξουμε προϋπολογισμό με 5,7 δισ. νέα μέτρα και 2 δισ. μείωση συντάξεων». Παράλληλα έκανε έκκληση στους πολίτες να προσέλθουν την ερχόμενη Κυριακή στις κάλπες.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που στο πρόγραμμα του έχει εντάξει και συνεντεύξεις σε περιφερειακά μέσα ενημέρωσης όπως το «ράδιο Θεσσαλονίκη» υποστήριξε ότι «υπάρχει ραγδαία φθορά στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα. Η χώρα είναι ακυβέρνητο καράβι και δεν περιμέναμε μια γερμανική εφημερίδα να μας το πει» και επανέλαβε τις τρεις προϋποθέσεις για εθνική συνεννόηση.
«Πρώτον πρέπει να υπάρχει ειλικρινή αυτογνωσία από την Κυβέρνηση και να πει ένα συγνώμη για όλα τα απίστευτα ψέματα που έχει πει. Δεύτερον να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, κάτι που δεν μπορεί να υπάρξει σήμερα όταν ο κ. Τσίπρας χειρίζεται τη συναίνεση άλα καρτ μόνο για επικοινωνιακούς σκοπούς».
Στο στόχαστρό του έβαλε για ακόμη μια φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης τον πρωθυπουργό. Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας αποφεύγει να απαντά στις ερωτήσεις που του έχει καταθέσει και σημείωσε μιλώντας στο Μega «Καταλαβαίνω ότι δεν με θέλετε κύριε Τσίπρα, αλλά θα με λουστείτε» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

ΠΗΓΗ: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου