Βαγγέλης Μεϊμαράκης: «Δεν ψηφίζουμε τον προϋπολογισμό της νεοφιλελεύθερης ανάλγητης Αριστεράς που εκπροσωπείτε»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ξεκαθαρίζοντας πως μέτρα για νέους φόρους και περικοπές δεν πρόκειται να ψηφίσει. Πρόκειται για προϋπολογισμό λεηλασίας του λαϊκού εισοδήματος, που αποκαλύπτει την απάτη που στήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά, είπε και συμπλήρωσε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει μέτρα που φέρνουν μέτρα και περικοπές παντού.
Γίνατε πιο τροϊκανοί από τους τροϊκανούς, είπε ο κ. Μεϊμαράκης απευθυνόμενος στην κυβέρνηση και χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «νεοφιλελεύθερη ανάλγητη Αριστερά».
Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση έχει θράσος να ζητάει βοήθεια από την αντιπολίτευση έναντι των συνταξιούχων και των αγροτών και πρόσθεσε ότι άλλο η συνεννόηση, άλλο η στήριξη και άλλο η οικουμενική κυβέρνηση.
«Η συνεννόηση είναι δική μας αρχή, αλλά δεν γίνεται με κουτοπονηριές, δεν γίνεται με το να αποκαλείς τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης σκυλιά. Θέλει αρχές και ήθος, και αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα έχει» σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης.
Δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα νέο φόρο, καμία περικοπή, κανένα υφεσιακό μέτρο. «Δεν ψηφίζουμε τον προϋπολογισμό της νεοφιλελεύθερης ανάλγητης Αριστεράς που εκπροσωπείτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου