Η Αγία Νέα Δημοκρατία

Τι και εάν ο Τσίπρας θέλει πλέον ανοικτά, τώρα, να συγκυβερνήσει με την Νέα Δημοκρατία… Τι και εάν επιστρατεύτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για αυτό το λόγο… Τι και εάν παρουσιάζουν και προβάλουν τα ΜΜΕ τον Αβραμόπουλο ως την λύση σε περίπτωση πολιτικού αδιεξόδου.
Εκλογές για ανάδειξη Αγίου στην Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να γίνει εάν ο Άγιος δεν είναι μέλος ή επιλόγη των Αγίων οικογενειών που την λυμαίνονται τόσα χρόνια. Μα είναι δυνατών οι βαρονίες ξαφνικά να χάσουν τον έλεγχο της στηρίξεις των Αγίων Οικογενειών και το ξεκοκάλισμα των προμηθειών του δημοσίου; Δεσποτάδες, Αρχιμανδρίτες, Επίτροποι, Εξαπτέρυγα(ΜΜΕ) όλοι στην ιερά κουτάλα, πλην των πιστών. Αυτοί πρέπει να πιστεύουν χωρίς να ερωτούν και να αμφισβητούν. «Πίστευε και μη ερεύνα» Το μνημόνιο είναι το ιερό βιβλίο του ιερατείου απλά λείπει ο Άγιος από την Άγια Νέα Δημοκρατία για να το λιβανίζει.
Και τώρα αυτό το ΕΣΠΑ ποιος θα το πάρει τελικά; Το πακέτο Γιούγκερ ποιος θα το ξεκοκαλίσει; Μάλλον θα το ξεκοκαλίσουν τα λαμόγια του Συριζα μόνα τους. Τυχεράκιας ο Τσίπρας και οι αναρχοαυτόναμοι νεοφιλελεύθεροι προτεστάντες… Τζάμπα συνιστώσα του έγινε η Αγία Νέα Δημοκρατία. Τι και εάν ψήφισαν και υπόγραψαν το Τρίτο Ιερό Μνημόνιο δια μέσω του προσωρινού Αγίου. Στην διαδικασία ανάδειξης του, τελικά ο Άγιος δεν εμφανίστηκε να κάνει το θαύμα του. Δεν υπήρχε κανένας ικανός ώστε να μοιράσει σωστά στους ίδιους (μόνιμο ιερατείο) οφίτσια στις υπάρχοντες μητροπόλεις, στις ενορίες και στα μοναστήρια.
Τι και εάν ο κόσμος νόμιζε ότι θα έβγαινε λευκός καπνός από τα "τζάκια" με την παρουσία της εκλογής του Αγίου της Νέας Δημοκρατίας.
Πότε θα λειτουργήσει η ανεξιθρησκία σε αυτό το Θεοκρατικό Κόμμα; Πότε θα γίνει επιτέλους αυτή η επανάσταση του αυτονόητου, της αναγέννησης της Δεξιάς; Ως πότε οι αιρετικοί θα επιβάλουν την άποψη τους πλανεύοντας την πλειοψηφία των πιστών; Ως πότε θα πίνουμε τον προτεσταντικό καπουτσίνο; Προτιμούμε  τον Ελληνικό καφέ που είναι εθνικός, γνήσιος και γευστικός.  
Έχουμε ένα εθνικό όραμα, έχουμε εθνική πίστη, είμαστε με την Ελλάδα και τους Έλληνες. Είμαστε Δεξιοί… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου