Η Δεξιά αποτελεί την ηθική συνείδηση του λαού




Η Δεξιά σήμερα αποτελεί  το προνομιακό ιδεολογικό, πολιτικό και πολιτισμικό πεδίο των εθνικών παραδόσεων, κάθε συλλογικής κοινωνικής και εθνικής συνείδησης.
Η Δεξιά σήμερα αποτελείται από την σιωπηρή πλειοψηφία του ελληνικού λαού και το ποσοστό της καταγράφηκε στις πρόσφατες εκλογές τις 20 Σεπτεμβρίου. Οι Δεξιοί είναι άνθρωποι ανήσυχοι και ελεύθεροι. Ξέρουν πώς να σταθούν όρθιοι ακόμα και στα χειρότερα, στα δύσκολα.
Η Δεξιά δεν εκφράζει ποτέ το εκάστοτε οικονομικό κατεστημένο. Η Δεξιά δεν είναι απλά ένα κόμμα. Η Δεξιά είναι ένα κίνημα συνειδήσεων, μια επιλογή πολιτισμού. Η δεξιά που δεν συμβιβάζεται που δε γονατίζει δεν εγκαταλείπει και δε προδίδει ποτέ τις αρχές, τις ιδέες, τις αξίες, την ιστορία της και παραμένει πάντα πιστή στους θεσμούς στους ηγέτες της στην Πατρίδα και στο Έθνος. Η Δεξιά Τιμά, Δοξάζει και Μνημονεύει τους Νεκρούς Αγωνιστές της. Η Δεξιοί είναι αγωνιστές ζωής.
Η Δεξιά έχει καθαρό πρόσωπο και κοιτάζει τον λαό στα μάτια με ξεκάθαρο βλέμμα!Η Δεξιά αποτελεί την ηθική συνείδηση του λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου